Strikkeskole

 

Velkommen! Fedt du vil lære at strikke eller måske lære mere end blot det!

Herunder finder du mit kursus "lær at strikke" der er lavet til dig der er helt ny i strik. Her får du alle mine tips til at komme i gang med at strikke og jeg guider dig hele vejen igennem din første opskrift. Kurset er fuld af video-materiale der får dig sikkert i mål med at lære at strikke. 

Tryk på linket herunder (eller her) og læs mere.

 

 

Kan du allerede strikke og er på jagt efter flere tricks eller måske bare lidt genopfriskning af det basale så læs med herunder. Her finder du en masse tips og tricks til at komme godt i gang.

HJÆLP PÅ YOUTUBE
På min youtubekanal youtube/@mettehvitved finder du en række gode videoer til at komme i gang med at strikke hvis du er helt ny eller har brug for at lære nogle nye tricks. Du finder mine strikkeskole-videoer LIGE HER.

 

HJÆLP PÅ INSTAGRAM
Du finder også en række tips og tricks i min Reels-samling på instagram hvor du igennem korte videoer kan lære en masse nye teknikker. 

 

Jeg har udgivet den begyndervenlige strikkebog Barselsstrik, der indeholder babyopskrifter 0-2 år. Den indeholder gode forklaringer og billedvejledninger til opskrifterne. Du kan læse meget mere om bogen oppe under fanen Barselsstrik. Bogen findes på dansk, norsk og tysk.