Strikkeskole

 

Velkommen til min online strikkeskole. Her vil jeg gennemgå den mest basale viden omkring strik og vise de teknikker du har brug for for at komme igang med både strik i al almindelighed og mine opskrifter. Guiden henvender sig til dig der gerne vil lære at strikke, eller dig der måske har strikket for længe siden men ikke holdt det ved lige. Måske selv den garvede strikker indimellem kan have brug for lige at se en af teknikkerne på video. 

 

HJÆLP PÅ YOUTUBE
På min youtubekanal youtube/@mettehvitved finder du en række gode videoer til at komme i gang med at strikke hvis du er helt ny eller har brug for at lære nogle nye tricks. Du finder mine strikkeskole-videoer LIGE HER.

 

HJÆLP PÅ INSTAGRAM
Du finder også en række tips og tricks i min Reels-samling på instagram hvor du igennem korte videoer kan lære en masse nye teknikker. 

 

Jeg har udgivet den begyndervenlige strikkebog Barselsstrik, der indeholder babyopskrifter 0-2 år. Den indeholder gode forklaringer og billedvejledninger til opskrifterne. Du kan læse meget mere om bogen oppe under fanen Barselsstrik. Bogen findes på dansk, norsk og tysk.