About

Tusind tak for at du har fundet vejen forbi min side. Jeg har strikket siden julen 2014 og begyndte kort derefter at designe mine egne strikkeopskrifter, som er dem du finder på siden her. Jeg er inspireret af det enkle, simple og nordiske design – altid strikket i garn jeg synes er blandt det bedste der findes.

Jeg er mor til datteren Vigga fra 2013 og datteren Bjørk fra 2016 og gift med en mand der ikke forstår sig på strik men heldigvis på at lave hjemmesider! Mine opskrifter er ofte til den feminine side da de er designede til min døtre, men mange af opskrifterne er dog unisex så det er noget til begge køn.

Jeg går højt op i at en strikkeopskrift skal være overskuelig og inspirerende, og jeg bruger derfor lang tid på at sætte mine opskrifter op så den er så nem at forstå som overhovedet muligt. Under Tips & Tricks finder du også små videoklip af mange af de strikketeknikker der bliver brugt. Du finder også en billedguide til opklipning samt en ordliste med de mest brugte betegnelser på norsk og engelsk. Alt dette håber jeg er med til at gøre din strikkeoplevelse med mine opskrifter rigtig god og nem – også selv om du ikke er den mest erfarne strikker.

Copyrights
Det er ikke tilladt at sælge færdigstrikket tøj strikket ud fra en købt opskrift – men er det kun i mindre omfang og på ren hobbyplan, så send mig en besked så kan vi tale om det.


Derudover beder jeg til at man ikke videregiver eller kopierer mine opskrifter. Der ligger et stort arbejde bag ved en opskrift, så tænk på dette inden du kopierer eller låner opskriften ud til bekendte.

Da opskrifterne er i pdf-format der derfor ingen returret på dem, læs derfor beskrivelsen af opskriften godt inden du bestiller. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på info@mettehvitved.dk

God strikkelyst
De kærligste hilsner
Mette Hvitved

 

 

Thank you for finding your way to my side. I have knitted since Christmas 2014 and began shortly after to design my own knitting patterns. I am inspired by the simple and Nordic design - always knitted in yarn, I think is among the best.

Copyrights

It is not allowed to sell ready-made clothing knitted from a purchased pattern. Ask me if any questions about it.

In addition, I request that you do not pass or copy my patterns. There is a lot of work behind each pattern, so please think about this before copying or borrowing thepattern for acquaintances.

Since the patterns  are in pdf format, there is no return on them, read the description of the pattern  well before ordering. If you have questions, feel free to write to me at info@mettehvitved.dk.

 

Happy Knitting

Mette Hvitved