Til forhandlere

Er du forhandler og ønsker et samarbejde, tilbyder jeg følgende indenfor salg af min bog og enkelt-opskrifter:

 

1) SALG AF MIN BOG BARSELSSTRIK (DK) ELLER BARSELSTRIKK (NO):

Bogen er udkommet på dansk (15. marts 2019) samt på norsk og på tysk. 

Ejer du en garnbutik eller boghandler har du mulighed for at være forhandler af min bog Barselsstrik 

Husk at kontakte mig når du har bestilt bogen hvis du gerne vil på min forhandlerliste.

 

Kontakt:

Ønsker du at bestille bogen eller har du spørgsmål vedr. salg af bogen kan du kontakte:

Dansk udgave: malene@turbine.dk  (Forlaget Turbine)

Norsk udgave: annhelen@solumbokvennen.no (Forlaget Solumbokvennen)

 

Kort præsentation af bogen (DK version):

Du kan læse en masse om bogen her på siden, men kort sagt: Hardback, 162 lækre tykke sider, 18 unisex opskrifter, skrevet i nemt og overskueligt strikkesprog så alle kan være med. Bogen henvender sig både til den nybagte mor og til dem der ønsker at strikke smukke barselssgaver. Bogen har modtaget en meget flot lektørudtalelse samt rigtig fine anmeldelser og omtaler.

 

Opstrikkede modeller til fremvisning

Forhandlere af bogen har mulighed for at få tilsendt et par opskrifter i pdf formatil til brug for opstrik af fremvisningsmodeller til jeres butikker. Kontakt mig på info@mettehvitved.dk hvis det er noget du ønsker at benytte dig af :) Modellerne må ikke benyttes til salg.

 

 

 

2) SALG AF ENKELT-OPSKRIFTER

Pt tilbyder jeg ikke salg af trykte opskrifter.

Men jeg tilbyder at du kan kan hente en oversigt (klar til print, A4) af flere af mine opskrifter som du kan have liggende i din butik. Kunderne vil så kunne købe garnet hos dig og efterfølgende købe opskriften på min hjemmeside. Man vil kunne læse både garnmængder, størrelser, strikkefasthed, og se billeder ud fra materialet så du sammen med kunden kan finde alternativt garn til opskrifterne, hvis du ikke fører det aktuelle mærke der er benyttet. Du er velkommen til at sortere i siderne og kun have materiale på enkelte af opskrifterne liggende. Det bestemmer du helt selv. 

 

HENT MATERIALE HER (seneste version: 31.03.2019, Opdateres løbende når der udgives nye opskrifter)

Forhandlerne er selv ansvarlige for at holde øje med opdateringer mm. da jeg ikke fører overblik over hvilke butikker der har materialet i deres butikker. 

 

Opstrikkede modeller til fremvisning

Ønsker du at fremvise opstrikkede modeller i din butik, kan du kontakte mig. Jeg har ingen låne-modeller, men har du selv garn og en strikkedame, kan du få tilsendt en opskrift uden beregning til fremvisningsbrug i butikken. Modellerne må ikke benyttes til salg.