Bag designeren

Om mig

Tusind tak for at du har fundet vejen forbi min side. Jeg har strikket siden julen 2014 og begyndte kort derefter at designe mine egne strikkeopskrifter, som er dem du finder på siden her. Jeg er inspireret af det enkle, simple og nordiske design – altid strikket i garn jeg synes er blandt det bedste der findes.

Jeg er mor til datteren Vigga fra 2013 og datteren Bjørk fra 2016 og gift med en mand der ikke forstår sig på strik men heldigvis på at lave hjemmesider!

Min strik er mit frirum og hobby. Og med 2 børn, mand og hus, så er strikketiden indimellem begrænset. Jeg beder derfor om forståelse hvis jeg indimellem ikke svarer på beskeder med det samme eller ting til tider tager lidt ekstra tid. Det er også grunden til jeg ikke udfører strikkesupport på hverken mine opskrifter eller generel strikkehjælp - medmindre der selvfølgelig har sneget sig en fejl ind i en opskrift. Alle opskrifter er grundigt testet inden de udgives så det sker heldigvis sjældent.

Min vision

Jeg går højt op i at en strikkeopskrift skal være overskuelig og inspirerende, og jeg bruger derfor lang tid på at sætte mine opskrifter op så den er så nem at forstå som overhovedet muligt. Under Strikkeskole finder du også små videoklip af mange af de strikketeknikker der bliver brugt. Du finder også en billedguide til opklipning samt en ordliste med de mest brugte betegnelser på norsk og engelsk. Alt dette håber jeg er med til at gøre din strikkeoplevelse med mine opskrifter rigtig god og nem – også selv om du ikke er den mest erfarne strikker.

Mine opskrifter er ofte til den feminine side da de er designede til min døtre og mig selv, men mange af opskrifterne er dog unisex så det er noget til begge køn. Efterhånden har jeg også stor fokus på ego-strik, dvs strik til os voksne der gerne vil forkæle os selv.

Barselsstrik

I marts 2019 udgav jeg bogen Barselsstrik der indeholder 18 unisex opskrifter til de mindste. Bogen tog mig et års tid at skrive og sætte op, en lang, men hyggelig proces.

God strikkelyst

De kærligste hilsner
Mette Hvitved

 

---

Thank you for finding your way to my side. I have knitted since Christmas 2014 and began shortly after to design my own knitting patterns. I am inspired by the simple and Nordic design - always knitted in yarn, I think is among the best.

Shortly after you purchase a knitting pattern, you will receive an email with a link to the pattern and your account. Please make sure that you write your email correctly and check your spam filter if you don't reciecve an e-mail.

Happy Knitting

Mette Hvitved