Rettelser & Forklaringer

DELUXE vanter /DELUXE mittens

En del af adventskalederen fra Krea Deluxe

 

Tommelfingerkilen (øverst side 5): Efter beskrivelsen af omgang 1-4 skal du have 13 (15) masker på kilen. Det opnår du ved at gentage omgang 1-4, og du skal slutte med farve A på omgang 4.

Foret i vanten: Ønsker du for i vanten som jeg foreslår til sidst i opskriften så kan det være du skal strikke den et nr. større eller gå en halv pind op. 

 

English version:

Thump wedge (bottom of page 4): To get 13 (15) stitches in the wedge, repeat round 1-4 .

 

 

"MIN DUKKEGARDEROBE"

 

OPSKRIFTEN "CARDIGAN MED BROMBÆR" SIDE 21 (TRYKT HÆFTE:Købt hos Krea Deluxe, www.kreadeluxe.dk), 1. Udgave.)

Afsnittet i højre side erstattes med:

Efter de 2 pinde begynder indtagningerne:

På hver 4. pind laves der en indtagning i hver side ved at strikke 2 ret masker sammen. Gør det lige efter den første maske og når der er 3 masker tilbage på pinden. Dette gøres i alt 3 gange med 4 pinde imellem. Derefter laves indtagninger på hver 6. pind 3 gange. Du har nu 31 masker. Måler ærmet ikke 9 cm endnu fortsætter du i rillestrik uden indtagninger. Tag nu jævnt fordelt 9 masker ind og luk af i rib. Ærmet syes sammen hele vejen op og hullet under ærmet syes sammen.

Der syes en knap i på modsatte side af knaphullet og alle ender hæftes.

 

OPSKRIFTEN "KYSE MED BLADE": (GÆLDER BÅDE PDF OG TRYKT HÆFTE).

Der hvor der skal strikkes 3 ret sammen, beskriver metoden forkert kun hvordan 2 strikkes ret sammen. Du strikker 2 ret sammen og løfter derefter den løse maske over således 3 masker bliver til 1. 

 

DELUXEponcho 

Opskrift købt FØR 31.06.2018:

Underbeskrivelsen af dobbeltperlestrik skal 4. linje udskiftes med ret over ret, og vrang og vrang.

Der er udgivet en opdateret opskrift som du kan hente på din profil hvis du allerede har købt opskriften via hjemmesiden her.

 

BROMBÆRserien

Opskrift købt FØR 29.12.2018:

Når du strikker brombærmønstret skal du på enkelte af størrelserne have et par ekstra kantmasker (KM).
Regn ud om du har brug for ekstra KM således: Træk 2 fra maskeantallet, dvs str 0-3 mdr: 122-2 = 120. Da 4 går op i 120 har du ingen ekstra kantmasker her. På str. 3-6 mdr: 132-2=130. Her går 4 ikke op i, så der har du 2 for meget. dvs du har en ekstra KM i start og i slutningen. Husk at ender du fx med en ekstra kantmaske, skal du også have den ekstra i starten af næste pind så mønstret starter samme sted.

Der er udgivet en opdateret opskrift som du kan hente på din profil hvis du allerede har købt opskriften via hjemmesiden her.