Dragter & rompere

Sorter efter

KNAP OP ROMPER

Babyens favorit - og måske også forældrenes. Ikke alle børn elsker at få tøj trukket over hovedet, når det skal af og på. Til gengæld er det smart at kunne nøjes med at åbne bunden, når bleen skal skiftes. Denne body kan knappes op fuldstændig efter ønske og behov. Den er praktisk og virkelig fin på samme tid.

Denne opskrift er med i min bog Barselsstrik fra 2019. Opskriften er unisex.

Med I opskriften følger hele 2 siders billedguide med procesbilleder fra start til slut.
40,00 kr.

BOBLE BODY

Denne BOBLE BODY er noget af det kæreste. Den kan både bruges om sommeren med bare arme og passer også fint ud over en langærmet body og strømpebukser. Langs benkanten og armhulen strikkes der små bobler, ellers er den helt enkel med rib- og glatstrikning

Denne opskrift er med i min bog Barselsstrik fra 2019. Opskriften er unisex.

Med I opskriften følger hele 2 siders billedguide med procesbilleder fra start til slut.
40,00 kr.

MARGUERITserie

Opskriften indeholder i alt 4 opskrifter. MARGUERITromper i str. 3 mdr. - 2 år, MARGUERITkysen str. 0-2 år. MARGUERITkjole/tunika i str. 3 mdr. -7 år og MARGUERITtop i str. 3 mdr. -7 år. Opskrifterne strikkes oppefra ned. Bærestykket strikkes først frem og tilbage for at danne en slids i nakken, og derefter strikkes det rundt. Til sidst kan tilføjes en fin flæse.
50,00 kr.

HAVANAromper

HAVANAromper er en sød romper i str 3 - 24 mdr med fint bærestykke og god rummelig pasform så der er plads til leg og bevægelse. Strikkes oppefra og ned med minimum af montering :) Bærestykket strikkes i smock-mønster og resten af kroppen er glatstrik. Fine detaljer langt ribkanterne med smockmønster.
40,00 kr.

LUNASdragt

En dejlig lun dragt der strikkes på pind 5. Nemt hulmønster bryder glatstrikket så dragten også bliver sjov at strikke selvom det går stærkt.
40,00 kr.

PUTTEdragt

Puttedragt er en skøn lun og blød heldragt perfekt til lure i det kolde vejr. Eller som en varm hyggedragt indendøre.
40,00 kr.

BROMBÆRserien

Denne samling af BROMBÆR opskrifter indeholder 4 opskrifter. Opskriften er lavet så de fleste kan være med, også jer der ikke har stor strikkeerfaring. Alle strikkes oppefra og ned med minimum af montering.
50,00 kr.