Bag designeren

 

Tusind tak forat du har fundet vejen forbi min side. Jeg har strikket siden julen 2014 og begyndte kort derefter at designe mine egne strikkeopskrifter, som er dem du finder på siden her. Jeg er inspireret af det enkle, simple og nordiske design – altid strikket i garn jeg synes er blandt det bedste der findes.

Jeg er mor til datteren Vigga fra 2013 og datteren Bjørk fra 2016 og gift med en mand der ikke forstår sig på strik men heldigvis på at lave hjemmesider! Mine opskrifter er ofte til den feminine side da de er designede til min døtre, men mange af opskrifterne er dog unisex så det er noget til begge køn.

Jeg går højt op i at en strikkeopskrift skal være overskuelig og inspirerende, og jeg bruger derfor lang tid på at sætte mine opskrifter op så den er så nem at forstå som overhovedet muligt. Under Tips & Tricks finder du også små videoklip af mange af de strikketeknikker der bliver brugt. Du finder også en billedguide til opklipning samt en ordliste med de mest brugte betegnelser på norsk og engelsk. Alt dette håber jeg er med til at gøre din strikkeoplevelse med mine opskrifter rigtig god og nem – også selv om du ikke er den mest erfarne strikker.

 

 

God strikkelyst
De kærligste hilsner
Mette Hvitved

 

 ---

Thank you for finding your way to my side. I have knitted since Christmas 2014 and began shortly after to design my own knitting patterns. I am inspired by the simple and Nordic design - always knitted in yarn, I think is among the best.

Shortly after you purchase a knitting pattern, you will receive an email with a link to the pattern and your account. Please make sure that you write your email correctly and check your spam filter if you don't reciecve an e-mail. 

Happy Knitting

Mette Hvitved