Min dukkegarderobe 2

89,00 kr.
Min dukkegarderobe 2 er et flot pdf-hæfte på hele 37 sider med fine billeder og opskrifter på i alt 10 nye hjemmestrikkede dukketøjs-opskrifter (+ en bonusopskrift på dukketæppet fra Min dukkegarderobe). Hæftet indeholder opskrifter på et romper, en kyse, en kjole, en nederdel, en cardigan, strømper, elefanthue, bukser, t-hsirt og en ble. Kort sagt alt muligt lækkert at forkæle den lille dukke og hendes dukkemor/dukkefar med.

HVILKEN DUKKE PASSER OPSKRIFTERNE TIL?: Opskrifterne er designet til dukken Leonora fra Asi der måler 46 cm. Opskrifterne passer også fin til fx Babyborn og Asi Maria der måler 43 cm. Med lidt tilrettelser kan de også passe mindre dukker som Bebellino (40 cm) og Koke fra Asi (36 cm). .

MATERIALER & DUKKER: Alle modellerne i hæftet er egnet til restestrik. Opskrifterne har mange forskellige strikkefastheder, så mon ikke du allerede har noget restegarn på lager der passer til. Og ellers kan man selvfølgelig også købe nyt hvis man gerne vil have tøjet skal matche hinanden. Dukker og tilbehør er fra Andemors Verden / www.Andemors-verden.dk

MIN DUKKE ER EN DRENGEDUKKE Fortvivl ej, mange af opskrifterne passer både drenge og pigedukker. Hæftet indeholder en enkelt kjole og en enkelt nederdel, ellers er resten unisex.

TEKNIKKER De fleste af strikketeknikkerne brugt i dette hæfte er basisteknikker som glatstrik, retstrik, perlerib og rib. Lavet så de fleste begyndere kan være med. Der er til enkelte af opskrifterne brugt lidt hækling til trenser og valgfrit broderi.