IntoTheHoodie

30,00 kr.
Den helt perfekte hoodie der passer til alle. Den kan bruges som en lækker hue og halstørklæde i ét, og strammes til så den holder sne, blæst og kulde helt ude. Bliver det lunt kan hætten blottes skubbes ned så den fungerer udelukkende som et tørklæde.

Opskriften tager udgangspunkt i det garn og den strikkefasthed du selv ønsker - så har du gode ting på lageret kan de måske bruges her. For at opnå samme udtryk som mig skal du have en strikkefasthed på 18-22/10, men jeg benytter mere at strikke efter mål end antal masker så alle strikkefastheder kan bruges. Jeg hjælper dig i opskriften med at regne antal masker ud hvis din strikkefasthed er en anden end min.

Sværhedsgraden på denne hoodie er nem. Et godt begynder-projekt til dig der gerne vil prøve at strikke andet end karklude og halstørklæder.

Størrelsen er onesize og vil passe voksne og større børn.
Products specifications
Attribute name Attribute value
Strikkefasthed Strikkefasthed 20 masker over 10 cm (glatstrik). Men læs mere om strikkefastheden i teksten.
Pindstørrelse Pindstørrelse Jeg har benyttet pind 4 mm - men vælg den pindstørrelse der giver dig ønsket strikkefasthed.
Garnforslag Garnforslag Jeg har strikket den i en tråd af hver:100 gram it's for socks + 50 gram Cashsilk - begge fra It's yarn + Alpaca soxx 4 ply fra Lang yarn. I opskriften kommer jeg med rigtig mange eksempler på forslag til garn og vejledende pindetykkelser og garnmængder.