Mine første strømper

50,00 kr.
Mine første strømper er den perfekte strømpeopskrift/online strikke-kursus til dig der er ny i at strikke strømper. Strømpen strikkes oppe fra skaftet og ned til tåen.

Du holdes i hånden hele vejen med god beskrivende tekst, procesbilleder og videoguides til alle teknikkerne. Jeg hjælper dig løbende med at tilpasse strømpen til din fod.

Med i dette lille strømpekursus får du:

- En virkelig god begynderopskrift på damestrømper 34-43 hvor vi løbende måler din fod så strømpen kommer til at passe perfekt på din fod. - Procesbilleder og videomateriale der hjælper dig igennem alle teknikkerne.

- 2 hæl-typer. En timeglashæl til den lave/normal vrist og en kilehæl til den normale/høje vrist. Begge hæle strikker jeg fra start til slut på videomaterialet.

- 2 tå-typer. En skrå til dig der har længst storetå og en spiraltå der passer tæer hvor storetåen ikke er den længste. Den skrå tå vises også fra start til slut i videomaterialet.

- Gode råd ved strikkeprøver og valg af garn mm. så du er godt rustet til at komme i gang.

Du vil derfor med denne opskrift i hånden kunne strikke mange forskellige strømper. Se fx ankelstrømpen i det rosa spættede garn. Her har jeg strikket skaftet kort, strikket i glatstrik i stedet for mønster og gået ned på pind 2 mm så strikkefastheden er 32/10. Opskriften er standard damestørrelse 34-43, men vi tilpasser løbende så er din fod længere, er det ikke noget problem. Med denne opskrift vil jeg næsten love alle kan komme igennem deres første par strømper med et godt resultat der sidder spot on.
Produkt specifikationer
Attribute name Attribute value
Strikkefasthed Strikkefasthed 30 masker over 10 cm ( jeg hjælper dig i opskriften hvis din strikkefasthed fx er 28-29 masker istedet)
Pindstørrelse Pindstørrelse 2-3 mm. Pindetykkelsen er meget individuelt. Jeg rammer strikkefastheden på pind 2,5 mm, så test med en strikkeprøve. Du kan bruge både kort rundpind (23-25 cm), magic loop og strømpepinde. Jeg bruger i opskriften korte rundpinde og skifter til magic loop til sidst
Garnforslag Garnforslag Strømpegarn med løbelængden 50g = 210m / 100g = 420m. Garnet må gerne indeholde 20-30% nylon for at gøre det ekstra slidstærkt. Her i opskriften har jeg strikket med Arwetta fra FIlcolana.
Tilbehør Tilbehør Maskemarkører, linial, nål og saks