Vilkår/terms

Strikkesupport
Jeg yder ikke længere strikkesupport på mine opskrifter medmindre det er meget kort. Jeg yder ikke generel strikkehjælp, der må du have fat i din mor, veninde eller lokale strikkebutik. Hvis prisen fortsat skal holdes nede så er det desværre en nødvendighed. Jeg gør mit bedste for at forklare opskrifterne grundigt så der forhåbetlig ikke er brug for hjælp.

 

Rettelser
Er der fejl i opskrifterne kan du finde rettelser under fanen opskrifter, og står der ikke noget, er du meget velkommen til at skrive til mig.

 

Copyrights
Det er tilladt at sælge færdigstrikket tøj strikket ud fra en købt opskrift – men kun i mindre omfang og på hobbyplan. Store produktioner med videresalg af tøj strikket ud fra mine opskrifter er IKKE tilladt.
Derudover beder jeg til at man ikke videregiver eller kopierer mine opskrifter. Der ligger et stort arbejde bag hver en opskrift, så tænk på dette inden du kopierer eller låner opskriften ud til bekendte.

 

Handelsbetingelser
Da opskrifterne er i pdf-format er der derfor ingen returret på dem, læs derfor beskrivelsen af opskriften godt inden du bestiller. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på info@mettehvitved.dk inden køb.

Når du har modtaget linket med din bestilling så download med det samme filen på din computer, så du altid har den liggende. Dette anbefaler jeg på trods af du kan logge ind på din profil øverst og se dine køb - man ved jo aldrig om min side en dag er under længere opadtering eller den forsvinder, og jeg har ikke mulighed for at sidde og sende opskrifter ud manuelt hvis du en dag mister dem fordi du ikke fik dem gemt. 

 

Persondatapolitik
Under køb i webshoppen indsamler vi navn, land og e-mailadresse. Disse informationer lagres i vores kundedatabase. Denne deles ikke med nogen 3.part. Vi indsamler derfor ikke nogen data udover den du selv indtaster i forbindelse med køb. Du har til hver en tid ret til at få oplyst hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og at få slettet disse oplysninger. Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet.

 

God strikkelyst
De kærligste hilsner
Mette Hvitved

 

 

TERMS

 

Knitting support:

There is no support included when you buy an English pattern. Are there any corrections to the pattern you can find them under Patterns. 

 

Copyrights

It is allowed to sell ready-made clothing knitted from a purchased pattern - but only to a lesser extent and on a hobby plan. Major productions with resale of clothes knitted from my patterns are NOT allowed.

In addition, I request that you do not pass or copy my patterns. There is a lot of work behind each pattern, so please think about this before copying or borrowing the pattern for acquaintances.

Since the patterns are in pdf format, there is no return on them, read the description of the pattern well before ordering. If you have questions, feel free to write me an e-mail:  info@mettehvitved.dk.

 

Happy knitting

Mette Hvitved