Barselsstrik Event

Åbent hus søndag d. 14. april
Er du gravid? Har du et lille (barne)barn? Skal du være bedstemor/oldemor? Er der en nevø/niece på vej? Eller elsker du bare at strikke smukke barselssgaver til søde nye verdensborgere i vennegruppen eller hos naboerne? Så er dette Åbent Hus helt klart noget for dig.

Jeg vil så gerne møde jer og vise min bog og modeller frem. Sammen med Krea Deluxe giver jeg jer derfor muligheden for at komme og se bogen og alle de fine modeller strikket op i flotte farver. Til alle besøgende er der en gave i form af en gratis opskrift der passer flot sammen med bogens andre modeller.

 

 

På dagen vil det selvfølgelig være muligt at købe bogen og få den signeret (har du allerede købt den så medbringer du den bare) - Og det er bestemt ikke et krav at købe bogen, man må meget gerne bare kigge og gramse lidt på garnet i det smukke showroom. Krea Deluxe sælger nemlig også alt det smukke garn du ser i bogen, så kom og bliv inspireret og mærk den lækre kvalitet i både økologisk- uld og bomuld. 

Det vil være muligt at sidde og hygge med strikketøjet fremme i de hyggelige omgivelser i showroomet, og løber du tør for garn så er der rig mulighed for at få fyldt op i garnkurven. Vi hjælper meget gerne med valg af garn og farver til dit projekt hvis du har brug for lidt vejledning til den perfekte barselsgave. 

 

Eventet kræver ingen tilmelding - men I må meget gerne fortælle her på arrangementets FACEBOOK SIDE hvis I kigger forbi, så ved vi hvor mange vi kan forvente at se :)

 

Sådan kommer du til Haslev
Showroomet ligger kun 100 meter fra Haslev station og du kan med fordel tage bus eller tog hertil. Så kan du også strikke hele vejen ;) Tager du bilen er der gode parkeringsmuligheder - så fyld din bil med strikkeglade venner og familiemedlemmer og få jer en hyggelig dag med strik og garn.

Lokalerne er handicapvenlige og der er masser af plads til barne- og klapvogne.

 

 

Tid og sted:
Søndag d. 14. april 2019 (Palmesøndag)

Krea Deluxe
Houmannsvej 4a
4690 Haslev